Betingelser

Snapperklubben er en klub for børn, forældre, faddere og bedsteforældre, hvor man kan få ideer til at gøre den årlige dåbsdag rigtig festlig og inspiration til, hvordan man bringer Gud ind i en helt almindelig hverdag med havregrød og hente-bringe-cirkus.

Som medlem får du:

  • En huske-på-mail to uger før dåbsdagen med inspiration til, hvordan du kan fejre dit barns dåbsdag.
  • En hilsen til dit barn på selve dåbsdagen.
  • En email med ideer til, hvordan du fejrer en upcoming højtid – fx jul, påske eller pinse.

Du modtager disse e-mails til og med barnets 8 års dåbs- og fødselsdag.

Vi vil ind i mellem anbefale bøger, legetøj og andre produkter, som vi synes er særligt relevante i forbindelse med Snapperklubben. I de tilfælde vi modtager betaling for denne omtale, vil det altid fremgå af e-mailen. Og vi kunne aldrig finde på, at give din e-mailadresse til andre.

På sigt vil vi gerne kunne tilbyde dig information direkte fra dit lokalsogn - om lokale børnegudstjenester og andre arrangementer. Du styrer selv, hvilke sogne du modtager information fra, ved at tilknytte relevante sogne på dit barns side, når du er logget ind.


Du kan selvfølgelig til enhver tid melde dig fra.

Ønsker du at andre af barnets nærmeste – forældre, bedsteforældre, faddere – også deltager i fejringen af dåbsdagen, kan du, når du er oprettet, tilmelde dem som modtagere af ovenstående e-mails. De skal selvfølgelig efterfølgende selv bekræfte, at de gerne vil modtage disse e-mails. Vi spammer aldrig nogen.

Vi har ikke noget med småt at skrive. Alt her på siden er gratis at benytte, men vi kan selvfølgelig ikke tage ansvar for eventuelle følgeskader ved brugen af de råd vi præsenterer her.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på snapper(at)snapperklubben.dk.

Eksempler på Snappermails