Velkommen til min brevkasse

Her kan du spørge om alt mellem himmel og jord. Kan jeg ikke selv svare, så spørger jeg min ven Pia eller en anden præst.

Der kan derfor godt gå et par dage inden jeg svarer, så husk at holde øje her på siden.

Skriv til Snapper

Svar fra snapper

Hej Snapper

Hvor gammel blev Jesus


Mvh

Magnus

Hej Magnus

 

Der er ingen, der kan huske så langt tilbage, så vi ved det ikke med sikkerhed. Men dem, der ved noget om den slags, mener, at han blev omkring 33 år gammel. Kender du fortællingen om, da Jesus døde? Ellers har jeg lavet 4 film sammen med min ven præsten Andreas, der fortæller om påsken og Jesus’ død. Du kan se dem her på snapperklubben.dk eller lige her: www.dkm.dk/påske

 

Hej fra Snapper

  

Hej Snapper

Kun man ikke sende en ny Jesus ned på jorden

Mvh

Magnus

Jeg kunne godt fristet til svare "Jo, god idé", men det er ikke helt så enkelt.

I Det Gamle Testamente fortælles, at der skal komme én som Jesus. Det Nye Testamente handler om, at Jesus kommer til jorden og at han gør de mest utrolige ting. Inden Jesus dør, fortæller han sine disciple, at han kommer igen. Han siger bare ikke noget om, hvornår han kommer. Jesus sender sine disciplene ud i verden. De skal sige til alle mennesker, at de skulle være overfor hinanden, som Jesus havde været overfor de mennesker, som han havde mødt på sin vej. Jesus kan godt se, at det er en stor opgave for menneskene og at de har brug for hjælp. Derfor sender Jesus Helligånden. Helligånden hjælper menneskene med at mærke og dele glæde, kærlighed, fællesskab, omsorg og meget mere.

Så for at besvare dit spørgsmål helt kort: I følge bibelen kommer Jesus igen. Vi venter bare og skal få det bedste ud af ventetiden.

Kærlig hilsen
Snapper

  

Hej Snapper

Er der andre historier om de tre vise mænd

Mvh

Magnus

 

Kære Magnus

De tre vise mænd nævnes kun i forbindelse med fortællingen om Jesu fødsel.

De vise mænd kom langvejs fra og tilhørte en gruppe præster, som var kendt for at kunne tyde stjerner og have kendskab til magi.

Der er noget sjovt, som jeg bliver nødt til at fortælle dig. Biblen fortæller slet ikke, hvor mange vise mænd, der var.  Men da der nævnes tre gaver, så har man tænkt; de har nok en gave med hver. Gaverne (guld, røgelse og myrra) var så fine og kostbare, at de vise mænd senere er blevet kaldt konger. Måske har du hørt om de hellige tre konger.

Hilsen Snapper

  

Hej Snapper

Tror du I kan få det ordnet således at man kan se dine små spændende filmklip på vores I-pad?

Og ved du om vi kan købe din fætter Topper?

Mvh

Sara og Laura Lind Mikkelsen

 

Hej Sara og Laura

Tak for jeres besked – det er altid så hyggeligt at få mail fra medlemmer af Snapperklubben :-)

Det er desværre ikke lige så nemt at ordne det, så filmene på Snapperklubben kan ses på ipad. Jeg håber, det lykkes en dag, men lige nu ved jeg det ikke. Hvis I en dag ikke kan se filmene på en computer, kan I besøge mig på youtube, hvor jeg har lagt et par små film om påsken, og der ligger også et par korte klip fra det nyt projekt “Historier om verdens uretfærdighed”. I skal bare søge på “Danmarks Kirkelige Mediecenter”.

Man kan ikke købe Topper endnu, men jeg hilser ham og siger, at I er interesserede. Så kan det måske lade sig gøre senere, hvis mange er interesseret :-)

Kærlig hilsen

Snapper

  

Navn på sang?

Magnus spørger om: Vi har idag hørt Sigurd i Vrå kirke. Her var der en sang om oldemor og oldefar. Den er jeg som mor grebet af men hvad hed den og hvilken CD finder jeg den på.

 

Hej Berit

Sangen hedder "Mon du har det godt" og kan findes på CD´en ”Sigurds sange om at være til”. Du kan finde den her.
Hilsen
Snapper

 

 

Levede gud rigtig?

Magnus spørger om: Levede gud rigtig?
 
Hej Magnus
 
Tak for dit brev!
 

Jeg tror, at Gud lever, men jeg ved det ikke.
En videnskabsmand kan bevise, at Jorden er rund.
Ingen kan videnskabeligt bevise, at Gud findes eller som du skriver ”levede rigtigt”.
Dit spørgsmål er begyndelsen på en god samtale om tro og viden. Der er nogle ting vi kan forklare og andre ting, som mennesket kan vælge at tro på.

Hilsen Snapper

 

 

Hvad lavede Jesus som 9- årig?

Lea spørger om: Hvad lavede Jesus som 9- årig? Den vigtigste begivenhed.
 
Hej Lea
 
Tak for dit brev!
 
Man ved ikke ret meget om, hvad Jesus lavede som barn. Heller ikke som 9-årig. Faktisk står der ikke rigtig noget i Bibelen om Jesus fra han var helt lille, til han bliver 12 år. Magnus har også spurgt om, hvad Jesus lavede som barn. Du kan se mit svar til ham lidt længere nede her i brevkassen.
 
Hilsen Snapper